12 Mart 2015 Perşembe

AŞK YENİDEN !!!

Salı akşamlarımın samimi bir eğlencesi var artık. Böyle entrikasız, yalansız, dolansız, gülmeli, kahkaha atmalı bir eğlence....  Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy başrolünde bir eğlence.


Samimiyetin böylesini ben bugüne kadar televizyonda hiç izlemedim. O kadar samimi ki hani hapşırırsınız sonra tekrar hapşıracak olursunuz ama bi noktada kalırsınız. İşte bu sahneyi bile tüm doğallığı ile diziye yerleştirebilmişler.

Dizi Amerika'da başladı. İlk bölümde izlediklerime göre daha farklı bir dizi izleyeceğimi düşündüm ama ikinci bölüm itibariyle Karadenizli bir aile ile İstanbul'lu zengin bir ailenin eğlenceli mücadelesi ile Zeynep ile Fatih'in aşklarını izlemeye başladık. Bence gayet tadında ilerliyor.


Aslında dizinin  hikayesi çok alışık olduğumuz hatta artık klasik dizi konusu dediğimiz bir olay ama işte bu samimiyetle işlenince ne olursa olsun izlettiriyor kendini. Zeynep (Özge Özpirinçci) ve Fatih (Buğra Gülsoy) ailelere karşı bir evlilik oyunu oynamaya karar verirler. Eee tabi oyun gerçek olma yolunda ilerliyor. Hikaye bu kadar aşina olduğumuz belki onlarca diziye ve filme konu olmuş bir durum ama çok eğlenceli ve keyifle bıkmadan izlenebilir bir dizi izliyorsunuz.

Reyting haberlerine bakınca da ülkece böyle bir diziye ihtiyacımız varmış. Artık bıkmıştık belinde silah ile dolaşan, tavuk gibi adam öldüren başrollerden , her türlü kötülüğün, entrikanın hep aynı kişileri bulduğu dizilerden.... Güzel kadın varsa fonda müzik eşliğinde sadece kadının gözlerini ve yüzünü izlediğimiz ve artık baygınlık geçirdiğimiz sahnelerden; yakışıklı, kaslı erkeklerin habire soyunup, tepelerinden aşağı suları boşalttığı amaçsız ve gereksiz sahnelerle dolu, sadece vakit kaybı dizilerden yeterince sıkılmıştık. Bir de her yarışma programının özellikle kavga sahnelerinin yayınlanıyor olmasındaki tuhaflığı da belirtmeden geçmek istemem.

Arada böyle samimi diziler de yapıldı ancak ömürleri hiç uzun olmadı. Bu dizi de bende böyle bir korku yaratmıyor değil ama sanki bu sefer farklı olacak gibi...

Ben diziye ve ekibine başarılar diliyorum ve umarım hep böyle değişmeden devam etmesini ümit ediyorum....

3 yorum:

  1. Bu şekilde başlayan diziler de sonrasında ya konu devamını sağlayamayıp entrikaya sarıyor ya da bayıcı bi şekilde komediye bağlıyor umarım bu öyle olmaz..

    YanıtlaSil
  2. Ortalıkta saçma sapan o kadar çok çer çöp yayınlanırken, ve ilginç bi şekilde deli reyting alırken, ve benim gibi çıkıntılar da izleyecek bir şey bulamazken, bu paylaşım iyi geldi şimdi. İlk fırsatta netten izliycem. Teşekkürler, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  3. Dizi şimdilik tadında umarım bu reyting uğruna bozulmaz :)

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin